Dragnea: MAI are de ce să fie mândru; de când este Oprea la conducere, se întâmplă lucruri bune

Publicat: 08 04. 2014, 16:16

„Ca vicepremier care are acces la puțin mai multe informații, vă pot spune cu certitudine că Ministerul de Interne chiar are de ce să fie mândru”, a declarat Liviu Dragnea, precizând că, de când la conducerea acestei instituții se află Gabriel Oprea, se întâmplă lucruri bune, iar ministerul funcționează din ce în ce mai bine.

Dragnea a mai spus că, de când vicepremierul Gabriel Oprea conduce acest minister, s-a observat o schimbare profundă, atât în modul în care se coordonează structurile din minister, cât și cu alte instituții din afară.

Liviu Dragnea a mai spus că o reacție a scăderii infracționalității a reprezentant-o creșterea respectului populației pentru această instituție, acesta fiind „unul dintre cele mai importante obiective ale instituției”.

„Faptul că 95% din români au percepția că nu se simt amenințați, că se simt în siguranță, acest lucru înseamnă că muncă dumneavoastră nu este în zadar”, a mai spus Dragnea.

Vicepremierul a spus că, din toate semnalele pe care le primește din relația cu aleșii locali, din ce în ce mai mulți primari transmit că au o relație bună cu structurile din cadrul Ministerului de Interne.

„Eu cred că în fiecare zi avem eroi care previn evenimente nedorite și nu mai devin știri, breaking-news-uri”, a mai declarat Liviu Dragnea, referindu-se la activitățile angajaților MAI în ajutorarea comunităților și în salvarea vieților oamenilor.