Dragnea se ceartă cu cei care vor să rupă PSD: Sunt doi foști premieri PSD cu „atitudine de șobolan”

Publicat: 24 05. 2018, 20:02
Actualizat: 28 09. 2018, 10:30

This browser does not support the video element.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, miercuri seară, „atitudinea de șobolan a doi foști premieri ai partidului”, referindu-se la plecările din partid din ultima perioadă, precizând că „nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani”.

„Nu vor reuși (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de șobolan a doi foști premieri ai partidului. Dar, ca orice șobolan, rod puțin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moțiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuși să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate „, a declarat, miercuri seară, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Fondatorul Pro România, Victor Ponta, a anunțat, miercuri, la Constanța, că formațiunea intenționează să ceară înființarea un grup parlamentar în Camera Deputaților, după ce a ajuns la 10 parlamentari. Fostul premier a mai spus că au fost colegi din PSD care au dorit să se înscrie în Pro România, fiind însă refuzați, deoarece Ponta nu-și dorește „baroni”. Fondatorul Pro România a anunțat, pe Facebook, că deputatul PSD de Brăila, Emilia Meiroșu, s-a alăturat formațiunii sale. De asemenea, în 17 mai, el făcuse un anunț similar și în cazul deputatului PSD Cătălin Nechifor.