Dragoș Nedelcu, fost membru în CA al Realitatea Media, reținut pentru evaziune și spălare de bani

Publicat: 08 10. 2014, 11:36
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) l-au reținut, în aceeași cauză, și pe Bogdan Viorel Mitu.
Dragoș Nedelcu și Bogdan Mitu vor fi duși miercuri în fața instanței supreme, cu propunere de arestare preventivă. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că procurorii DIICOT au făcut percheziții la locuințele celor doi și i-au dus la audieri, fiind suspectați de fapte de evaziune fiscală și spălare de bani prin firme de tip „fantomă”.
 
Potrivit surselor citate, în același dosar ar fi în atenția anchetatorilor și un demnitar, acesta fiind motivul pentru care Nedelcu și Mitu vor fi duși la instanța supremă petnru judecarea cererii de arestare preventivă.
 
Dragoș Nedelcu a fost membru în Consiliul de Administrație al Realitatea Media și administrator al televiziunii The Money Channel, parte a grupului Realitatea. În 2011, Dragoș Nedelcu s-a retras atât de la postul Realitatea TV, cât și din CA al Realitatea Media, după cum declara atunci, pentru Mediafax, Elan Schwartzenberg, fost proprietar al trustului.