Dragostea, bat-o vina? Un deținut din Iași a dat foc penitenciarului pentru că nu a fost lăsat să facă amor cu iubita! Ce s-a întâmplat după

Publicat: 26 11. 2020, 10:21
Actualizat: 26 11. 2020, 10:22
Dragostea, bat-o vina? Un deținut din Iași a dat foc penitenciarului pentru că nu a fost lăsat să facă amor cu iubita! Ce s-a întâmplat după / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ

Un bărbat care se afla incarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi s-a revoltat pe sistem și a pornit un incendiu după ce autoritățile nu i-au aprobat o întâlnire conjugală cu partenera lui.

Deținutul N.O., în vârstă de 25 de ani, a fost sancționat disciplinar cu 10 zile de izolare după ce a dat foc mai multor bunuri din celula lui, fapt care ar fi putut o adevărată catastrofă.

La momentul comiterii faptelor, pe 22 iulie, ora 22:00, deținutul de afla în camera sa, E 4.4. Într-un moment de furie cumplită, tânărul a rupt obiecte de la baie și apoi a dat foc unor bucăți de plastic și hârtie. Dar nu s-a oprit aici! Și-a baricadat cu patul ușa de la celulă iar gardienii s-au chinuit să îl potolească.

Totul pentru amor! Și-a dat foc celulei de supărare că nu își poate vedea iubita

Se pare că ceea ce l-a mânat pe deținut să se răzbune pe sistem a fost decizia autorităților din penitenciar prin care nu i se permitea să aibă parte de o vizită conjugală din partea partenerei lui.

Deținutul N.O. a contestat în instanță decizia de sanționare, însă magistrații nu i-au dat câștig de cauză. În fapt, se pare că întreaga „ieșire” a tânărului a fost suprinsă de camerele de supraveghere.

Aceasta nu a fost prima „dezlănțuială” a deținutului incarcerat la Penitenciarul din Iași. În fapt, tânărul a mai fost sancționat de 5 ani în timpul condamnării pentru tâlhărie.

Deținutul care a terorizat lumea interlopă din România a cerut sprijinul autorităților americane! (EXCLUSIV)

Interlopul bucureștean care, până nu demult, devenise o adevărată vedetă pe internet ca urmare a live-urilor pe care le făcea pe Facebook și în care îi umilea pe unii dintre cei mai cunoscuți lideri ai lumii interlope din România, a semnat un acord cu autoritățile din SUA după ce a fost prins cu mai multe carduri clonate. Încarcerat într-un penitenciar american, acesta a acceptat să-și denunțe complicii în speranța că, astfel, nu va fi returnat în țară. (MAI MULTE DETALII AICI)