DRAMA NEȘTIUTĂ a lui Florin Constantin de la Divertis. Artistul a rămas fără locuință, în urmă cu mulți ani

Publicat: 30 03. 2023, 20:58
Actualizat: 30 03. 2023, 20:59

În urma exploziei în care Florin Constantin a rămas fără casă, două persoane şi-au pierdut viaţa, alte 11 persoane au fost grav rănite, iar 16 apartamente au fost grav afectate. În curând se împlinesc șase ani de la nenorocire, însă actorul și-a clădit o nouă viață.

Se fac șase ani de la explozia care a distrus apartamentul lui Florin Constantin (64 de ani), actorul de la Distractis, devenit celebru alături de trupa Divertis.

Trauma trăită atunci de actor, dar și de soția sa, Iuliana, odată cu pierderea apartamentului și a bunurilor, i-a marcat cu adevărat.

Astăzi reușesc să zâmbească împreună, însă artistul mărturisește a rămas cu anumite gânduri negre.

Florin Constantin a mărturisit că nu va putea să uite niciodată momentele de atunci și drama care a urmat.

„Mergeam cu doi pompieri acolo, după mine, să mai caut prin moloz lucruri de ale noastre.

Unul mergea în fața mea și celălalt în spatele meu cu ceva din plumb să îmi salveze viața, adică, dacă îmi cădea ceva în cap, să vină unul dintre pompieri cu acea unealtă să mă salveze.

Atunci eu m-am gândit, oare lucrurile mele valorează mai mult decât viața acelor băieți?”, a declarat, pentru Click!, Florin Constantin.

După nenorocire, soția actorului a intrat în depresie

Actorul, care acum activează în trupa Distractis, și-a văzut atunci partenera afectată de depresie.

Iuliana a avut nevoie de îngrijire de specialitate.

Timpul a trecut, iar lucrurile au evoluat spre bine.

În anul 2019 au fost despăgubiți cu suma de 50.000 de euro și și-au cumpărat o locuință cu grădină în comuna Tomești din județul Iași, în valoare de 80.000 de euro.

„Soția este și ea acum, bine, sănătoasă. Și-a revenit, este mult mai bine”, a declarat Florin Constantin, potrivit Adevărul.ro.