DRAMA românului care a venit în țară să-și înmormânteze tatăl, dar a stat mai bine de 24 de ore BLOCAT pe Autostrada Soarelui

Publicat: 07 01. 2017, 07:37

Încercările lui Ionuț au început pe 4 ianuarie, când a scris pe Facebook: „Tati… o să vin acasă… O să-mi fie tare dor de tine”. O zi mai târziu, a zburat de la Tunis la Istanbul, iar de acolo la București.

Odată ajuns în Capitală, vineri dimineață în jurul orei 3, Ionuț Acsinte a plecat spre Constanța, pe Autostrada Soarelui, unde a rămas blocat.

„Stat corupt și idiot, faceți-vă treaba”, a postat Ionuț vineri dimineață.

Apoi, frustrarea a crescut din ce în ce mai mult: „Vin din Africa, de la 5.000 de kilometri, zbor frumos și mă blochez la nici 300 de kilometri, pentru că CNADNR nu își face treaba, doarme, nu răspunde la telefon”.

De-a lungul zilei de vineri, Ionuț Acsinte a intrat de mai multe ori live pe Facebook și a vorbit cu cei care îl urmăreau. „Dacă nu ați ieșit la vot, acum e timpul să ieșiți la lopată”, a scris el. Apoi, a postat o fotografie din care reiese că a înaintat un kilometru de autostradă în 10 ore. „Sunt pe autostrada p…”, și-a vărsat Ionuț frustrarea în comentarii.

Până la urmă, bărbatul și-a petrecut noaptea într-o benzinărie, alături de alți zeci de șoferi blocați. „O zi tristă (…) De ziua mea (n.r. Sf. Ion), stau la km 80 (…) Mâine (n.r. sâmbătă) la 11.00 e o portiță să plec spre casă”, și-a informat Ionuț urmăritorii.