După ce a rămas fără arme, deputatul AKM e la un pas de EXCLUDEREA din PSD. Anunțul lui Dragnea

Publicat: 17 03. 2017, 17:19
Actualizat: 17 03. 2017, 18:32

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, vineri, la Reșița, dacă va fi luată vreo măsură în cazul lui Cătălin Rădulescu, iar acesta a răspuns că afirmațiile sunt „de o gravitate foarte mare”.

„Nu putem să ne prefacem că declarațiile lui au fost niște glume sau că nu sunt importante. Am vorbit cu colegii mei, într-un termen rezonabil o să avem o întâlnire, când o să facem un comitet executiv doar pentru acest caz. Dar, din punctul meu de vedere, este foarte puțin probabil să mai rămână colegul nostru, cel puțin pentru o perioadă. Afirmațiile sunt de o gravitate foarte mare, dincolo de glumă, dincolo de alte excese pe care le-a mai avut, să spui ca posesor legal de arme de foc că ești dispus să le folosești, în primul rând nu știu dacă mai poate rămâne deținător, nu e treaba mea, dar nu putem trece cu vederea și eu sunt dispus să propun colegilor mei sancțiunea maximă.”, a afirmat Liviu Dragnea, vineri, la Reșița, în cadrul unei conferințe de presă la care au fost prezenți și premierul Sorin Grindeanu și vicepremierul Seviil Shhaideh.

Polițiștii din Argeș au verificat armele deținute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, l-au audiat și au decis, vineri, să îi suspende dreptul de a le deține, după ce acesta a declarat că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluție, pe care este pregătit să o folosească.

Deputatul Cătălin Rădulescu a afirmat, recent, într-un interviu că și-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluție și se declară pregătit să o folosească din nou.

Totodată, el a criticat protestatarii din Piața Victoriei.