Durere cumplită în sufletul Mariei Cârneci: Artista, în doliu după moartea soțului

Publicat: 25 11. 2019, 21:20
451 de români și-au pierdut viața după ce au fost infectați cu noul coronavirus

Soțul Mariei Cârneci a pierdut astăzi lupta cu boala și complicațiile survenite în urma unei operații grele la care a fost supus în urmă cu câteva luni.

Artista a fost întotdeauna mândră de familia ei și de mariajul lung de peste trei decenii.

„Sunt măritată de peste 20 de ani. L-am întâlnit pe soțul meu, economist de profesie, la concursul «Floarea din Grădină», el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relației am fost de nedespărțit și nu concepeam ideea de a sta separați. Eram tineri și frumoși, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viața mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greșesc în educația sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine. Băiatului, student la ASE, îi dăruim toată dragostea și sprijinul nostru necondiționat.

Sunt o femeie fericită și extrem de mulțumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putință pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi și nu pot fi acasă de Sărbători. În toți acești ani nu am fost aproape de ei când aș fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în țară. Publicul meu cel mai fidel sunt soțul și fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să știți că sunt o soție și o mamă absolut normală, dar și grijulie! La noi în familie se vorbește foarte deschis și ne sfătuim în orice problemă”, a declarat artista pentru revista Taifasuri acum ceva timp.