Ea, o femeie îndrăgostită. El, un general american. Detaliul care a schimbat TOTUL într-o clipă

Publicat: 30 03. 2019, 12:50

Femeia l-a cunoscut pe falsul general american pe Facebook. Prima conversație a avut loc în luna februarie, iar în martie bărbatul a cerut-o de nevastă. Mai mult chiar, el i-a promis o moștenire de familie foarte valoroasă pentru care femeia a fost rugată să plătească două comisioane, în valoare totală de 36.900 de euro.

Zilele trecute, femeia a depus banii în două conturi și după ce a realizat că a fost înșelată a făcut plângere la Poliție.

„O femeie a sesizat Poliția Municipiului Brăila cu privire la faptul că a fost victima unei înșelăciuni pe Internet și a rămas fără suma de 36.900 euro. … Femeia le-a relatat polițiștilor faptul că, în cursul lunii februarie a acestui an, a cunoscut pe Facebook un bărbat care a pretins că este general în armata americană și au decis să se căsătorească.

Pentru a o convinge de bunele sale intenții, în cursul lunii martie,

Fără a-și pune prea multe întrebări, în mai puțin de zece zile, brăileanca a transferat către conturi din Germania și Turcia, pe numele a două persoane necunoscute, suma totală de 36.900 euro”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Polițiștii au început o anchetă pentru identificarea autorului și pentru recuperarea prejudiciului.