Elena Udrea petrece în alb, la 40 de ani. „L-am invitat și pe președintele Băsescu”

Publicat: 26 12. 2013, 23:52
Actualizat: 03 09. 2019, 02:29

Fostul ministrul PDL, Elena Udrea împlinește astăzi 40 de ani, motiv pentru care a invitat la un restaurant din nordul Capitalei politicieni și oameni de afaceri, între care și președintele Traian Băsescu.

„L-am invitat pe domnul președinte, am invitat toți colegii, oameni care mi-au fost alături de-a lungul vieții sau au trecut prin viața mea în ultimii 30 de ani. Dezavantajul este că mulți sunt plecați”, într-o intervenție la Realitatea tv.

Pentru petrecerea de aniversare, Elena Udrea le-a sugerat invitaților și codul vestimentar: ținută exclusiv în alb. „Este în mijlocul iernii, chiar dacă afară nu este zăpadă. Un alt început este alb”, și-a justificat ea alegerea.

Încă de aseară, fostul ministru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj și prima fotografie care o înfățișează la 40 de ani, purtând o diademă, lângă bradul de Crăciun.

„Nu regret nimic, nu aș schimba nimic. Sunt fericită cu alegerile pe care le-am făcut. Momentul acesta este un sfârșit și este un început. Sunt pregătită pentru a porni mai departe și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături!”, scrie Udrea la finalul anului în care a divorțat de omul de afaceri Dorin Cocoș.


Sursa foto: Facebook