Elena Udrea susține că Netflix îi oferă milioane de dolari pentru un documentar despre viața ei

Publicat: 30 05. 2018, 14:59
Actualizat: 04 07. 2018, 13:09

Elena Udrea susține într-un interviu citat de digi24.ro, că este obosită din cauza colaborărilor în zona video. De asemenea, ea pretinde că Netflix i-ar fi făcut propunerea de a realiza un serial „biografic”.

„Am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare și mai interesant că sunt aici, în Costa Rica. Mă gândeam ce interesant ar fi când intru eu în direct la televiziune, sunt în pantaloni scurți, în papuci, dar în sus sunt îmbrăcată de birou”, a spus Udrea, în interviul acordat pentru GSP.

Producția ar urma să fie un documentar și Udrea susține că „a venit o doamnă de la Londra” la ea, pentru discuții. În privința câștigului financiar, ea estimează e că ar putea deveni „milionară în dolari”.

Elena Udrea s-a refugiat în Costa Rica, unde susține că ar avea statutul provizoriu de refugiat politic, fiind și însărcinată. Fostul ministru așteaptă pronunțarea definitivă în dosarul Gala Bute, în care în primă instanță a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. Pronunțarea sentinței a fost amânată pentru 5 iunie, precizează sursa citată.