Elevă de 16 ani de la un liceu din Năsăud, violată; polițiștii au reținut doi suspecți

Publicat: 15 11. 2013, 15:29
Actualizat: 02 04. 2019, 00:01

O elevă de 16 ani de la un liceu din Năsăud susține că a fost violată, în noaptea de joi spre vineri, timp în care familia ei știa că se află la Balul bobocilor, polițiștii reținând în acest caz doi suspecți, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, cei doi bărbați reținuți, unul din Năsăud și celălalt din comuna Telciu, sunt suspectați de viol, ei urmând să fie duși la Judecătoria Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

„Vineri, la ora 02.00, o femeie din Tăure a solicitat polițiștilor sprijin pentru găsirea fiicei ei de 16 ani, care nu mai răspundea la telefon, fiind plecată la Balul bobocilor. Polițiștii au căutat-o pe fată, elevă la un liceu din Năsăud, stabilind că aceasta plecase de la o discotecă din oraș însoțită de un tânăr. La ora 02.41 fata a fost găsită, ea spunându-le polițiștilor că a fost victima unui viol comis de doi tineri din Năsăud. În urma verificărilor, polițiștii au identificat doi bărbați, unul de 36 de ani, din Năsăud, și celălalt de 23 ani, din Telciu, suspectați de comiterea faptei”, a spus Crina Sîrb.

Contactată telefonic, Camelia Tabără, inspector școlar general, a declarat că Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud nu a fost anunțat de către Poliție despre incident.