Elevi în spital din cauza unui spray paralizant

Publicat: 15 02. 2012, 10:36
Actualizat: 25 05. 2012, 17:31
Un număr de șapte elevi de clasa a noua de la Liceul Agroindustrial din Mărăcineni, județul Argeș, au fost internați de urgență, astăzi, la Spitalul de Pediatrie din Pitești după ce, în timp ce veneau spre școală, un coleg a golit un spray paralizant în microbuz, elevul fiind acum la poliție.

 

Un număr de șapte elevi de clasa a noua de la Liceul Agroindustrial din Mărăcineni, județul Argeș, au fost internați de urgență, astăzi, la Spitalul de Pediatrie din Pitești după ce, în timp ce veneau spre școală, un coleg a golit un spray paralizant în microbuz, elevul fiind acum la poliție. Alți 8 elevi din aceeași clasă au aceleași simptome, dar nu au necesitat internarea.

Cei 15 elevi sunt din orașul Mioveni și efectuează zilnic deplasarea la Liceul din Mărăcineni cu un microbuz școlar, cale de 20 de km, tur-retur. În timpul deplasării de vineri, un coleg al lor a găsit pe podeaua microbuzului un tub de spray paralizant, căzut din geanta unei colege. El a îndreptat pulverizatorul spre colegi și a golit tot conținutul acestuia. Pe moment, colegii nu au acuzat probleme, dar odată ajunși la liceu au apărut primele probleme.

Elevul Lucian Badei este și el în clasa a noua la același liceu. El a fost amendat cu un milion de lei vechi pentru folosirea ilegală a sprayului paralizant.