Elizabeth Taylor va fi operată pe inimă – VIDEO

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 21 02. 2012, 07:01
Actrița americană Elizabeth Taylor, considerată una dintre legendele Hollywood-ului, a anunțat, marți, pe Twitter, că va fi internată în spital, urmând să suporte o intervenție chirurgicală pe cord, informează AFP.

Actrița americană Elizabeth Taylor, consideratăuna dintre legendele Hollywood-ului, a anunțat, marți, pe Twitter,că va fi internată în spital, urmând să suporte ointervenție chirurgicală pe cord, informeazăAFP.

„Dragii mei prieteni, vreau să vă anunț, înainte ca aceastăinformație să apară în ziare, că mă voi interna pentru o operațiela inimă”, a scris celebra actriță americană în vârstă de 77 deani.

Elizabeth Taylor a precizat că scopul operației chirurgicale estemontarea unui mic dispozitiv împotriva insuficienței cardiace decare suferă și că această procedură nu constituie o intervenție pecord deschis.

Actrița le-a cerut fanilor să se roage pentru ea și a promis că leva de veste „imediat ce totul se va termina”. Actrița și-a încheiatmesajul printr-o declarație de dragoste pentru fanii ei: „Văiubesc”.

Starea de sănătate a celebrei Elizabeth Taylor a făcut obiectul anumeroase speculații în ultimii ani. Ea a fost operată de o tumoarepe creier în 1997 și a trebuit să dezmintă, în 2006, speculațiilepotrivit cărora ar suferi de maladia Alzheimer.

Elizabeth Taylor a apărut ultima oară în public la începutul luniiseptembrie, la funeraliile lui Michael Jackson, unul dintre cei maibuni prieteni ai săi, care a murit în iunie, la vârsta de 50 deani, în urma unei supradoze de medicamente.

Elizabeth Taylor și-a câștigat celebritatea la 12 ani, cu rolul dinfilmul „Vis de glorie” (1944). Recompensată cu două premii Oscar,pentru „Butterfield 8” (1960) și „Cui îi e frică de VirginiaWoolf?” (1966), Taylor a fost căsătorită de opt ori – de două oricu actorul Richard Burton. Ultimul său mariaj, cu muncitorul înconstrucții Larry Fortensky, a durat cinci ani și s-a încheiat în1996.

Mediafax

http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60370415