EMOȚIONANT. Un bucureștean a făcut un gest înduioșător față de cadrele medicale care luptă în linia întâi împotriva coronavirusului: E greu pentru fiecare, mai ales pentru copii

Publicat: 02 05. 2020, 13:16
EMOȚIONANT. Un bucureștean a făcut un gest înduioșător față de cadrele medicale care luptă în linia întâi împotriva coronavirusului / Sursă FOTO: captură

Un bucureștean a făcut un gest emoționant față de cadrele medicale de la Spitalul de Copii „Dr. Victor Gomoiu” și Spitalul „Grigore Alexandrescu” oferindu-le flori de 1 Mai.

Gestul lui simbolic a fost unul de recunoștință și apreciere a tuturor medicilor și eforturilor lor pe care le depun în lupta împotriva pandemiei de coronavirus, dar și față de mămicile și copiii internaț în spitale, relatează observator.tv.

Unul dintre medicii care a primit flori a fost cu adevărat încântat menționând că „ne-ați făcut ziua ceva mai frumoasă”.

„E greu pentru fiecare, mai ales pentru copii. Sunt dornici sa iasă afara, să se joace, foarte greu, cu foarte multă raspundere. Solicitarile sunt multe. Pe atat cât este de greu, pe atât se descurca, sunt excepţionali”, a declarat medicul.

În spitalele pentru copii, accesul persoanelor străine nu este permis, din această cauză câțiva medici și paznici au ieșit în fața unităților medicale pentru a lua florile, fiind plini de emoție și recunoșțință față de gestul bucureșteanului.