Espanol Barcelona, interesată de Nicolae Dică

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 27 07. 2012, 17:51
Gruparea Espanol Barcelona este interesată de atacantul stelist Nicolae Dică, a anunțat, duminică, publicația catalană Sport, care notează că oficialii grupării spaniole speră ca prin aducerea internaționalului român să întărească ofensiva.

Gruparea Espanol Barcelona este interesată de atacantul stelist Nicolae Dică, a anunțat, duminică, publicația catalană Sport, care notează că oficialii grupării spaniole speră ca prin aducerea internaționalului român să întărească ofensiva. Espanol ocupă locul 4 în Primera Division, după 19 etape.

Înainte de a se vehicula pista Espanol Barcelona, s-a vorbit despre transferul lui Dică la Benfica Lisabona sau FC Valencia, informații dezmințite de oficiali ai celor două grupări. După ce posturile TV din Portugalia au anunțat transferul lui Dică la Benfica, Becali a confirmat acest lucru, însă ulterior a spus că "a fost păcălit" de vărul său, Ioan Becali, care nu vrea să-i spună numele echipei pentru a nu se compromite tranzacția. Gigi Becali a spus apoi că bănuiește că oferta pentru Dică este de la Valencia, deoarece vărul său, Ioan Becali, este prieten cu antrenorul echipei spaniole, Ronald Koeman. Acesta din urmă a negat, însă, interesul pentru Dică.

Gigi Becali a menționat că este sigur că Dică va fi cedat pentru suma de cinci milioane de euro, dintre care va da un milion comision lui Ioan Becali, adăugând și faptul că, după toate probabilitățile, destinația atacantului va fi Spania.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro