EXCLUSIV | Primele declarații ale părinților lui Petru, băiețelul de patru ani mort după o anestezie generală la dentist. „Un singur mesaj mi-au trimis, atunci, de condoleanțe și atât”

Publicat: 27 02. 2020, 18:16
Actualizat: 28 02. 2020, 02:02

This browser does not support the video element.

Părinții lui Petru, copilul de patru ani mort în urma unei anestezii făcute la o clinică stomatologică din Pitești, au oferit prima lor declarație, după tragedie, transmite corespondentul GÂNDUL.RO.

Părinții lui Petru au fost la Poliția Municipiului Pitești, unde au dat declarații în dosarul de ucidere din culpă deschis de autorități. Oamenii consideră că vina aparține exclusiv personalului din clinica respectivă, care s-a ocupat de copilul lor.

„Am fost audiați, ne-au chemat dânșii, dar nu obligatoriu, am venit de bunăvoie. Nu am primit un răspuns clar despre ce s-a întâmplat cu băiatul. Cei de la clinică mi-au trimis un singur mesaj, atunci, de condoleanțe și atât”, a declarat tatăl îndurerat.

Familia a anunțat că îi va da în judecată pe cei de la clinica stomatologică, unde copilul lor de patru ani a murit după o anestezie generală. Mai mult, tatăl lui Petru a declarat că cei de acolo nu le-au explicat exact în ce constă procedura respectivă de anestezie.

„Nu ne-a explicat. E tot ce declar”, a spus bărbatul.

„Nu m-au lăsat să stau în cabinet. Anestezistul, după ce a venit Ambulanța, nici măcar nu a ieșit afară să-mi zică ceva. A ieșit doar doamna doctor, care mi-a zis să mă liniștesc, pentru că i-a scăzut doar puțin pulsul”, a declarat mama băiatului decedat.

„E un dosar în desfășurare și nu putem spune mai multe”, a mai spus tatăl lui Petru, copilașul de patru ani decedat în urma unei anestezii generale la dentist.