EXCLUSIV. Scorul scos de Gigi Becali la ALEGERILE PARLAMENTARE. Becali a candidat în fostul colegiu al Elenei Udrea. Mesajul pe care i l-a transmis lui Traian Băsescu

Publicat: 18 12. 2012, 12:33
Actualizat: 27 09. 2018, 19:05

Europarlamentarul George Becali, candidat pentru un mandat de deputat în Sectorul 6 din Capitală, ar fi obținut peste 65% din voturi, potrivit unor surse din partid. Contracandidații finanțatorului echipei de fotbal Steaua au fost Gheorghe Udriște, din partea ARD, Orban Mikls, din partea UDMR și Mircea Chelaru de la PPDD.

SURPRIZA DE PROPORȚII A VENIT ÎNSĂ LA ORA DOUĂ NOAPTEA

Într-o intervenție telefonică, George Becali a comentat declarațiile Elenei Udrea de duminică seara: „Îmi plăcea Elena Udrea, dar în seara asta îmi era mie jenă de discursul ei. Trebuia să spună «Asta este, am fost învinși». Sunt dezamăgit de ce am auzit”.

Europarlamentarul i-a transmis și un mesaj președintelui: „Îi transmit domnului Băsescu și îl rog din inima mea, din sufletul meu, să fie înțelept și să facă pace, să termine cu comportamentul de mahala, de golan. Dacă nu îl desemnează pe Victor Ponta prim-ministru va fi suspendat”, a declarat George Becali la RTV.