Explicațiile femeii care ar fi amenințat o persoană la metrou. Firul evenimentelor, povestit de presupusa agresoare: „Să vină înaintea mea să spună ce i-am zis”

Publicat: 15 12. 2017, 16:36
Actualizat: 26 03. 2019, 20:54

„Am rugat-o frumos, că vomitam. Nu știu de ce a făcut plângere. Am un copil bolnav în spital. O rugam să se dea din fața mea, că voiam să vomit. Nu am avut niciodată probleme psihice. Am terminat liceul real. Nu i-am zis nimic. Să vină înaintea mea să spună ce i-am zis”, a spus femeia, la ieșirea din unitatea Poliția Metrou.

Vineri, două femei au anunțat autoritățile că au fost amenințate la metrou de o persoană necunoscută. Prima sesizare a fost făcută la ora 10.00, o femeie reclamând că a fost amenințată la stația de metrou Unirii 2.

„«Nu scapi de mine». În acel context a apărut și ceva referitor la copiii ei (n.r. ai persoanei care ar fi amenințat), că ar fi decedați”, a precizat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Femeia suspectă a fost găsită la 10.55, în zona Pipera, fiind audiată pentru a se stabili ce a determinat-o să facă acest gest.

Polițiștii au primit o a doua sesizare privind fapte de amenințare la metrou și fac investigații pentru a stabili circumstanțele.

„A fost primit un e-mail la Metrorex, ne-au transmis-o nouă. O doamnă sesizează că a fost amenințată și ea”, a declarat Diana Sarca.

Incidentul a avut loc la stația de metrou Pipera. Polițiștii verifică dacă persoana care ar fi amenințat-o pe femeia care a sesizat Metrorex este cea suspectată și de primul caz de amenințare.