Explozia din mall-ul din Focșani, infirmată. Un tânăr, rănit de o bucată din izolația tavanului

Publicat: 08 09. 2016, 14:13

Reprezentanții Poliției Române au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost lovit de o bucată din izolația tavanului unei săli de cinema. Totul s-a petrecut în timp ce acesta era evacuat de agenții de pază din incintă.

„Din primele cercetări, este vorba despre un bărbat care a intrat în spațiul de cinema de la mall, deși nu era program cu publicul. A fost văzut de femeia de serviciu care a venit și i-a cerut să părăsească locul, bărbatul nu s-a supus, ea a chemat firma de pază. Au venit mai mulți agenți. Bărbatul a devenit recalcitrant. Agenții au încercat să-l imobilizeze pentru a îl putea scoate afară. La câteva minute după ce a fost imobilizat o bucată din izolația tavanului s-a desprins și s-a prăbușit atingându-l pe bărbat, dar și pe unul dintre paznici”, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din cadrul Poliției Române.

Potrivit acelorași surse, din primele cercetări, nu a fost nicio explozie.

„Sunt cercetări la fața locului, mai multe echipaje de poliție. Bărbatul este singurul tansportat la spital, pare a fi în stare de șoc, nu s-a putet colabora foarte bine cu el. Agentul de pază nu a mers la spital, are doar câteva zgârieturi”, mai spun reprezentanții IGPR.

Șeful Ambulanței Vrancea, Vitalie Bețișor, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul nu prezenta arsuri, fiind transportat la spital, conștient.

„Apelul a venit pe 112, în urma unei presupuse explozii. A fost preluată o persoană, un bărbat de 24 de ani, din comuna Popești. Era conștient, cu o leziune facială, fără urme de arsură la nivelul feței, totuși. Alte persoane rănite nu sunt. În sala de cinema era singur. A fost predat medicilor din cadrul UPU Focșani”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Bețișor.