FOTO – VIDEO | EXPLOZIE într-un apartament din Suceava! Un bătrân de 86 de ani a fost transportat la spital

Publicat: 27 03. 2023, 10:24

O explozie, neurmată de incendiu, s-a produs, luni dimineaţă, într-un apartament din municipiul Suceava, proprietarul locuinţei, în vârstă de 86 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Deflagraţia s-ar fi produs în urma unei acumulări de gaze, fiind afectate şi uşile altor apartamente şi de la intrarea în bloc.

Explozia s-a produs la un apartament dintr-un bloc de pe strada Tipografiei din municipiul Suceava și din fericire nu s-a produs niciun incendiu.

Acolo au fost trimise două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

O persoană a fost rănită, iar panica s-a instalat printre oamenii care locuiesc în acea zonă.

Locatarii nu au fost evacuați din bloc

Proprietarul imobilului, un bărbat de 86 de ani, a suferit răni minore, motiv pentru care a fost monitorizat și i s-au acordă îngrijiri medicale de către un echipaj medical sosit la fața locului.

De ajutorul medicilor a avut nevoie și o femeie de 36 de ani, care a suferit un atac de panică, însă care a refuzat transportul la spital.

Explozia a afectat și casa scării, unde a distrus parțial ușa de la intrare, dar și alte uși ale unor apartamente.

Reprezentanții ISU Suceava spun că nu s-a pus problema evacuării locatarilor din blocul respectiv, iar în acest moment angajații companiei de gaz fac verificări pentru a stabili cum s-a produs scurgerea care a provocat explozia.