Explozie într-un bloc din Constanța. Un bărbat a fost rănit

Publicat: 06 03. 2014, 16:10
Actualizat: 15 06. 2018, 09:10

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, explozia a avut loc joi, în jurul prânzului, într-un bloc de locuințe situat pe strada Melodiei din Constanța, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pompierii spun că doar apartamentul în care a avut loc incidentul a avut de suferit, suflul exploziei distrugând geamurile locuinței, ușa de la intrare și toate celelalte uși din apartament.

Deflagrația s-a produs, potrivit pompierilor, din cauza acumulării de gaze de la o butelie pe care proprietarul o ținea de rezervă într-un dulap.

Victima, un bărbat în vârstă de 57 de ani, s-a ales cu arsuri de gradul unu pe brațe, dar și cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Incidentul s-a petrecut la două zile după ce o altă butelie a explodat într-un apartament din Medgidia, 12 persoane fiind rănite, între care patru foarte grav, deflagrația urmată de un incendiu puternic avariind toate apartamentele de pe scara blocului.