Explozie puternică în Cluj. Un bărbat de 61 de ani a ajuns rănit la spital

Publicat: 17 01. 2015, 18:52

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Cluj, Andrei Biriș, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că explozia a fost determinată de faptul că bărbatul a lăsat focul de la aragaz nesupravegheat, acesta s-a stins, după care victima a reîncercat să îl aprindă, fără să fi aerisit în prealabil locuința.

„Am fost solicitați să intervenim la o explozie care s-a produs într-un bloc din Gherla. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, care au stins imediat focul izbucnit în urma exploziei. Incendiul nu a afectat mult locuința, ușa a fost smulsă de suflul exploziei și au ars câteva lucruri din bucătăria apartamentului. Din primele informații, se pare că un bărbat de 61 de ani și-a pus mâncarea pe aragaz și a lăsat focul nesupravegheat câteva minute. Când s-a întors în bucătărie a văzut că flacăra este stinsă și a încercat să o reaprindă, fără să fi aerisit încăperea, moment în care s-a produs explozia”, a spus Biriș.

Acesta a adăugat că bărbatul a suferit câteva arsuri, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Gherla, pentru îngrijiri medicale.