Familia Bodnariu, reunită: ”După 210 zile, suntem din nou împreună”

Publicat: 15 06. 2016, 15:13
Actualizat: 15 06. 2016, 15:43

Reuniunea familiei Bodnariu a fost anunțată în urmă cu o săptămână și jumătate, însă cei cinci copii au revenit lângă părinți abia luni, după 210 zile în care au fost ținuți în custodia autorităților Norvegiene.

Familia Bodnariu a dorit să mulțumească tuturor celor care i-au susținut în această perioadă printr-un mesaj făcut public, miercuri, pe blog de către purtătorul de cuvânt al familiei, Pastorul Cristian Ionescu.

„Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Marius, Ruth, copilașii lor și de întreaga familie Bodnariu în aceste luni de grea încercare. (…) În aceste zile, familia are nevoie imperioasă de liniște și intimitate netulburată, acestea fiind mai mult decât necesare deopotrivă pentru părinți, cât și pentru copii, în procesul de recuperare care urmează. Credem că Dumnezeu va vindeca inimile lor și rănile profunde din sufletele lor. Ne rugăm în continuare pentru ei și mulțumim încă o data lui Dumnezeu pentru această zi!”, se arată în mesajul publicat de Pastorul Cristian Ionescu.

Cei cinci copii ai familiei Bodnariu au fost luați de către Serviciul de Protecție a Copilului din Norvegia, în noimbrie 2015, după ce două dintre fete ar fi declarat că primesc corecții fizice, iar părinții ar fi fost suspectați de îndoctrinarea religioasă a copiilor.