Familia Luizei Melencu, ascultată pe ascuns de DIICOT? / Bunicul fetei dispărute face dezvăluiri incredibile

Publicat: 21 01. 2020, 10:08

Stelian Iordache a declarat că procurorii DIICOT l-au interceptat în propria locuință, cu microfoane montate în casă și l-au filat cu echipe speciale.

„Am fost foarte neplăcut surprins să aflu că, în toată această perioadă, am fost ascultat și monitorizat tehnic. În loc să se ocupe de adevărații infractori, procurorii ne-au interceptat și ne-au pus microfoane în casă. Mai multe persoane m-au atenționat că o să îmi fie ascultate telefoanele și când au venit și au luat diverse lucruri mi-au plantat și microfoane în casă”, susține acesta.

O altă informație-bombă e aceea că Luiza ar fi în viață, undeva în Italia. Fata este ținută captivă de o rețea de trafic de carne vie.

„Eu am parcat la Parcul Industrial, unde stau multe fete. Am parcat și am văzut multe fete. Luiza era blondă săraca. Nu am putut să vorbesc cu ea pentru că avea microfon. Deci fata trăiește, dar proxeneții le mută din 2 în 2 săptămâni.

Ea a scris pe telefonul meu, ca și când eu aș fi trimis un mesaj. Nu vă spun povești de adormit copii.

Fetele sunt păzite de poliție. Gruparea care acționează este de români. Nu au acte, nu au absolut nimic, nu pot pleca din țară”, a declarat un martor.