Fata dispărută timp de patru zile a fost găsită! Este internată într-un centru pentru toxicomani

Publicat: 04 11. 2020, 19:23
Simona Ghinea a ajuns la un spital de psihiatrie după ce i s-a făcut rău din cauza drogurilor/Sursa/Facebook

Simona Ghinea, bucureșteanca în vârstă de 22 de ani, căutată în toată țara după ce a dispărut timp de patru zile, a fost găsită într-un salon al Spitalului Clinic de Psihiatrie  „Profesor doctor Alexandru Obregia”.

Simona Ghinea, în vârstă de 22 de ani, a dispăruse fără urmă după ce, sâmbătă dimineață a plecat de acasă fără telefon și fără bani. De atunci, parcă intrase în pământ. Dată dispărută de bunicul ei, Simona a ajuns imediat în centrul atenției după ce, pentru câteva ore, autoritățile au presupus că ar putea să fie chiar fata ucisă și arsă într-o valiză, pe un câmp din județul Giurgiu.

Surse din anchetă au declarat că aceasta plecase sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.00, fără bani și fără telefon, care fusese amanetat, după o ceartă cu iubitul ei.

A fost internată la secția destinată consumatorilor de droguri

Cu toate că, pentru găsirea Simonei a existat o mobilizare generală,iar fotografia ei a fost intens mediatizată, iar în paralel aceasta era căutată și de polițiști, nimeni de la Spitalul Obregia nu și-a dat seama că este vorba chiar despre ultima pacientă internată aproape inconștientă la secția pentru dependenții de droguri.

„Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresă din sectorul 2 și nu s-a mai întors. Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare. Aceasta a fost gasita de polițiștii din Sectorul 2 din cadrul DGPMB internată la.o unitate spitalicească din Sectorul 4”, a anuțat Poliția Capitalei.