FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Europa League, după ce a pierdut meciul cu Slovan Liberec

Publicat: 24 09. 2020, 22:59
Actualizat: 25 09. 2020, 01:50

FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Europa League, joi seară, la Giurgiu, după ce a fost învinsă de echipa Slovan Liberec (Cehia), cu scorul de 0-2.

FCSB a jucat în condițiile în care lotul a fost decimat de cazuri de Covid-19 şi au existat mai multe accidentări, dar şi cu un om în minus din minutul 20.

Deși au făcut trei transferuri de urgenţă, ca să aibă suficienţi jucători pentru a juca în această seară, FCSB a pierdut partida cu Slovan Liberec.

În schimb, campioana României, CFR Cluj, s-a calificat în play-off-ul Europa League, după ce a învins, tot joi seară, dar în deplasare, la Stockholm, formația suedeză FC Djurgården, cu scorul de 0-1.

Este jale la FCSB! „Perla” echipei, infectată cu noul coronavirus

Mijlocașul Dennis Man este infectat cu noul coronavirus. Astfel, Dennis Man este al 14-lea fotbalist de la FCSB care a fost infectat cu noul coronavirus, scrie Prosport.

Mijlocașul ofensiv al FCSB-ului a aflat că a fost infectat cu noul coronavirus în cursul zilei de miercuri, 23 septembrie, după ce a efectuat testele impuse de UEFA înaintea partidei din turul 3 preliminar al Europa League.

Inițial, Dennis Man ieșise negativ la testele de marți făcute de gruparea roș-albastră.

Mihai Stoica s-a vindecat

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat, marți, că „s-a întors”, după ce s-a vindecat de COVID -19. „Meme” spune că va sta fără mască doar în mașină!

„BACK! DOAR în mașină fără mască ”, a anunțat oficialul FCSB, marți, pe Facebook. Acesta nu a spus, însă, dacă se întoarce la club, în condițiile în care acolo este focar!

FOTO: Prosport