Femeie din Bacău, arestată pentru omor, după ce și-a înjunghiat de trei ori în spate concubinul

Publicat: 12 05. 2015, 22:21

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, femeia din localitatea Scărișoara a reacționat violent după ce concubinul său a aruncat înspre ea cu o cană și a lovit-o cu pumnii în față, reproșându-i faptul că stă degeaba în pat fără să lucreze prin casă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, femeia, în vârstă de 40 de ani, a luat un cuțit de pe masă și i l-a înfipt de trei ori în spate bărbatului cu cinci ani mai tânăr, acesta prăbușindu-se într-o baltă de sânge.

Aflat la joacă împreună cu alți copii din sat, fiul femeii, în vârstă de 13 ani, a intrat în locuință în urma scandalului auzit din stradă, surprinzându-și mama în timp ce încerca să îi acorde primul ajutor concubinului.

„Minorul a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita o ambulanță, al cărei echipaj a constatat decesul bărbatului de 35 de ani. Scandalurile dintre cei doi, victimă și autor, erau frecvente, relația de concubinaj fiind una foarte tensionată”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristinel Ciocântă.

Reținută inițial de către procurori, femeia a fost prezentată în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Magistrații Tribunalului Bacău au acceptat propunerea și au emis pe numele femeii un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de omor.