Femeie din Gorj, găsită moartă și mâncată de câini. Vecinul ei avea venele tăiate / Primarul: „Nu mai avea față. Era de nerecunoscut”

Publicat: 27 10. 2022, 16:13
Actualizat: 27 10. 2022, 16:15
Sursă foto - Shutterstock

Un caz șocant a avut loc într-o comună din județul Gorj. O femeie a fost găsită moartă în gradina unui vecin. Bătrâna prezenta multiple mușcături de câine pe corp. În plus, vecinul ei a fost găsit cu venele tăiate.

Totul s-a întâmplat în comuna Dănești, județul Gorj, relatează Adevărul.ro.

Corpul neînsuflețit al bătrânei a fost găsit în grădina unui bărbat care a fost descoperit cu venele tăiate, fiind în stare de inconștiență. Medicii i-au acordat primul ajutor și și-a revenit, apoi a fost dus la spital.

„Oameni amărâți, care consumau alcool și se mai vizitau”

Se pare că cei doi se mai vizitau și consumat băuturi alcoolice. „Astăzi, de dimineață (n.r. – joi, 27 noiembrie) a găsit o altă vecină decedată în grădina unui domn. Era moartă de mai mult timp, probabil, și era și mâncată de câini, o parte din ea, iar proprietarul casei a fost găsit în locuință cu venele tăiate. În prima fază s-a crezut că este mort, doar că a venit un echipaj de la Ambulanță, care l-a resuscitat și și-a revenit. Nu știm dacă la mijloc este crimă și sinucidere. Au venit cei de la poliție și se fac verificări. Erau niște oameni amărâți, care consumau alcool și se mai vizitau”, a spus primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță.

Primarul spune că întâmplarea s-a șocat. „A fost șocant și am rămas marcat. Era mutilată. Nu mai avea față. Era de nerecunoscut”, a spus Mădălin Paliță.

O vecină l-ar fi întrebat pe bărbat dacă a văzut-o pe vecină, însă acesta i-a răspuns că nu știe nimic de ea. „Vecinii spun că nu au mai văzut-o de două – trei zile. O vecină l-a întrebat pe el dacă a văzut-o sau știe ceva de ea, dar el a spus că nu a văzut-o”.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au transmis că polițiștii criminaliști efectuează cercetări în acest caz.