Femeie găsită moartă de frig pe un câmp

Publicat: 25 01. 2014, 18:59
Actualizat: 09 02. 2016, 21:08

O femeie de 56 de ani, din localitatea vasluiană Frasinu, a fost găsită înghețată, sâmbătă, pe un câmp din apropierea satului, după ce a plecat spre casă, în cursul după-amiezii de vineri, de la locuința concubinului său, însă nu a mai ajuns la locuință din cauza vremii nefavorabile.

Potrivit primelor informații oferite de polițiștii vasluieni, cadavrul femeii a fost găsit de către rude aproape acoperit complet de zăpadă, pe un câmp din apropierea localității Frasinu, la aproximativ câteva sute de metri de locuință, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vsluianca a plecat de la domiciliul concubinului spre casă, în cursul după-amiezii de vineri, având de străbătut pe jos aproximativ 1,5 kilometri. Întrucât femeia nu a mai ajuns acasă nici în cursul dimineții de sâmbătă, rudele au început să o caute pe traseul dintre locuința concubinului și domiciliu, ea fiind găsită înghețată pe câmp.

„Deocamdată, nu se cunosc cauzele exacte ale decesului. Cadavrul victimei a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor care au condus la moartea femeii”, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

În județul Vaslui, acesta este al doilea deces înregistrat de polițiști în mai puțin de o săptămână din cauza gerului, după ce, joi, un bărbat de 71 de ani, din comuna Arsura, a fost găsit în condiții similare, înghețat pe un câmp din apropierea localității de domiciliu.