Femeie în stare gravă la spital, după ce și-ar fi dat foc în casă

Publicat: 15 02. 2012, 11:55
Actualizat: 27 07. 2012, 00:11
O femeie în vârstă de 28 de ani din orașul vasluian Negrești a ajuns în stare critică la spital, cu arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului, polițiștii afirmând că, cel mai probabil, tânăra și-a turnat benzină pe haine, iar apoi și-a dat foc.

O femeie în vârstă de 28 de ani din orașul vasluian Negrești a ajuns în stare critică la spital, cu arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului, polițiștii afirmând că, cel mai probabil, tânăra și-a turnat benzină pe haine, iar apoi și-a dat foc. Potrivit polițiștilor, femeia a fost găsită în casă de către vecini, care au auzit strigătele de durere ale acesteia.

"Încă nu ne putem pronunța cu exactitate dacă a fost tentativă de suicid sau dacă cineva i-a dat foc. S-au făcut cercetări la fața locului și, cel mai probabil, femeia și-a dat foc, mai ales că a fost găsită și sticla de benzină în casă imediat după consumarea tragediei", a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tânăra locuia de câteva zile în locuința concubinului din Negrești, bărbatul fiind plecat la muncă în momentul în care s-a petrecut incidentul. Potrivit sursei citate, polițiștii vasluieni așteaptă rezultatul examenului medico-legal pentru a se putea pronunța asupra împrejurărilor în care s-a produs incidentul.