Femeie înjughiată de soț pe holul instiutuției publice din București unde lucrează. Victima este operată la Spitalul Floreasca

Publicat: 06 01. 2014, 12:00
Actualizat: 05 02. 2019, 01:17

UPDATE: Femeia înjunghiată de soț este operată la Spitalul Floreasca, având răni la torace și la gât

Femeia înjunghiată de soț, luni, pe holul instituției la care lucrează, în cartierul Vitan din Capitală, este operată la Spitalul Floreasca, având răni la torace și la gât, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unității sanitare, dr. Bodgan Oprița.

Medicul Bogdan Oprița a spus că femeia a fost adusă luni dimineață la Spitalul de Urgență Floreasca, prezentând răni la torace și la gât.

Femeia a fost dusă imediat în sala de operații, prognosticul fiind rezervat, a precizat Oprița.


O femeie a fost înjunghiată de soț, luni, pe holul instituției la care lucrează, în cartierul Vitan, aceasta fiind transportată la Spitalul Floreasca, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali ai Poliției Capitalei.

Potrivit surselor citate, luni, în jurul orei 8.55, la numărul de urgență 112 a fost primit un apel privind „agresarea cu un obiect înțepător” a unei femei, în vârstă de 48 de ani, de către soțul acesteia, de 58 de ani, pe holul unei instituții din Sectorul 3 al Capitalei, unde aceasta lucrează.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență Floreasca.

Polițiștii de la Secția 11 l-au identificat pe bărbat, acesta fiind în prezent audiat.

Departamentul Eveniment, eveniment@mediafax.ro