Fiul șefului Poliției Locale Vaslui a fost înjunghiat în centrul orașului: agresorul este căutat de polițiștii de la investigații criminale

Publicat: 22 09. 2014, 18:20
Actualizat: 06 02. 2016, 12:53

Potrivit primelor informații oferite de către polițiștii vasluieni, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în zona parcării Consiliului Județean Vaslui, după ce fiul șefului Poliției Locale Vaslui a fost șicanat cu o lanternă de către doi tineri, în timp ce se plimba cu prietena sa în zona centrală a municipiului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Deranjat de reproșurile primite, unul dintre tineri a reacționat violent și l-a înjunghiat pe tânărul de 17 ani în zona abdominală.

Ulterior, adolescentul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a rămas internat.

„Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui au declanșat acțiuni specifice pentru identificarea autorului care l-a înjunghiat cu un obiect tăietor pe minorul de 17 ani”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii vasluieni au întocmit doar penal în acest caz pentru loviri sau alte violențe, urmând ca încadrarea finală a infracțiunii să se facă în funcție de numărul zilelor de spitalizare pentru adolescentul de 17 ani.