Flash mob al studenților din Cluj prin care îi încurajează pe oameni să se implice în ecologizare și să iasă la vot – VIDEO

Publicat: 05 06. 2019, 13:14

This browser does not support the video element.

Peste 20 de studenți de la FSPAC Cluj-Napoca, îmbrăcați în tricouri de culoare violet, personalizate, au dansat, miercuri, timp de cinci minute în fața instituției în cadrul flash mob-ului #ieșidincasă care s-a dorit a fi un îndemn pentru oameni de a se implica în acțiuni de ecologizare, inclusiv să participe la vot.

Organizatorul flash mob-ului, Carmen Lucuț, a declarat, miercuri, că studenții susțin tot ceea ce ar face bine oamenilor.

„Am organizat acest flash mob pentru a îndemna și încuraja oamenii să iasă din case, să se implice și să facă diverse activități pentru comunitate, în folosul comunității, pentru a fi mai uniți. Vrem să susținem tot ceea ce face bine oamenilor – campanii de ecologizare, curățenie, donare de sânge etc, orice ajută comunității, inclusiv să iasă la vot”, a spus Lucuț.

Un alt student a explicat, la rândul său, că este nevoie de o implicare în acțiuni civice, iar noua generație are un rol important de a-i face pe ceilalți să conștientizeze puterea votului.

„Se simte nevoia unui îndemn către clujeni, și nu numai, de a se implica și în plan civic, de a participa la diverse scrutinuri de care depinde, uneori, chiar viitorul”, a subliniat acesta.