Flavia Tărărău, nepoata ministrului Sorina Pintea s-a sinucis în locuința sa din Baia Mare

Publicat: 06 06. 2018, 09:39
Actualizat: 27 09. 2018, 20:11

„S-a primit marți seara o sesizare la 112 despre decesul unei tinere de 26 de ani, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Nu au fost descoperite pe corp urme de violență”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș Florina Meteș.

Surse judiciare au dezvăluit miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz se ia în calcul varianta sinuciderii, dosarul fiind tratat cu celeritate în condițiile în care tânăra, Flavia Magdău Tărărău, este nepoata ministrului Sănătății Sorina Pintea, fost director a Spitalului Județean Baia Mare. Tânăra era asistentă la UPU Baia Mare.

Sursele citate au refuzat să spună cum s-a sinucis tânăra, însă în presa locală sunt vehiculate informații potrivit cărora Flavia Tărărău s-ar fi spânzurat.. Ea era căsătorită de puțin timp cu un angajat din cadrul ISU Maramureș.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de rămas bun.

„La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violență. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului, pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a CAUZEI decesului”, a precizat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

FOTO: Sorina Pintea/Facebook