Focar de coronavirus la o echipă din Liga 1. Nu mai puțin de 15 jucători sunt infectați

Publicat: 29 10. 2020, 12:08
Focar de coronavirus la o echipă din Liga 1. Nu mai puțin de 15 jucători sunt infectați

15 fotbaliști din lotul formației Astra Giurgiu au fost testați pozitiv la noul coronavirus, înaintea disputei cu Dinamo. Anunțul a fost făcut de Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

În aceste condiții, partida Dinamo – Astra, programată vineri, ora 21:00, va fi, cel mai probabil, amânată, din cauza multiplelor cazuri de coronavirus de la gruparea giurgiuveană.

La Astra, în urma ultimelor testări, au fost depistate 15 cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor din lot. Mai sunt însă rezultate care încă nu au venit de la laborator, în cursul zilei de astăzi vom şti exact care este totalul cazurilor de la Astra”, a declarat, joi, Justin Ștefan.

Focar de coronavirus la Astra. “Toți jucătorii sunt asimptomatici!”

Eu am informații că au venit aceste teste și absolut toți jucătorii sunt asimptomatici, iar unii dintre ei au mai ieșit o dată pozitiv. Există un dubiu față de aceste teste din partea conducerii, dar nu știu dacă se vor repeta. Este posibil să se refacă testarea”, a spus Edi Iordănescu, cel mai probabil viitorul antrenor al Astrei Giurgiu, pentru ProSport LIVE.

Astra Giurgiu, “lanterna” Ligii 1

Printre cei infectați cu noul COVID-19 de la Astra Giurgiu se numără Mihai Popa (portar, 29 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), George Merloi (extremă, 21 de ani), Dinu Graur (fundaș, 25 de ani), Sebastien Wuthrich (mijlocaș, 30 de ani), Albert Stahl (extremă, 21 de ani), Valerică Găman (fundaș central, 31 de ani) și Dario Canadija (mijlocaș, 26 de ani).

Astra Giurgiu ocupă ultimul loc în clasamentul din Liga 1, cu patru puncte, după opt meciuri jucate în sezonul 2020 – 2021. Giurgiuvenii au o victorie, o remiză și șase înfrângeri.