Fostul ministru al Justiției: „Vom mobiliza oamenii pentru a vota DA la referendumul pentru redefinirea familiei”

Publicat: 25 04. 2017, 12:10

„Grupul PSD a susținut, susține și va vota modificările pentru revizuirea Constituției. Este un prim pas, va urma apoi referendumul și acolo noi vom mobiliza – și la data declanșării referendumului – vom mobiliza cetățenii să vină și să susțină această modificare normală a Constituției. Grupul PSD, în totalitatea sa, va susține această inițiativă. Contați pe PSD pentru această modificare a Constituției”, a transmis Iordache punctul de vedere al PSD la o dezbatere organizată marți de Coaliția pentru Familie și desfășurată la Parlament.

El a mai spus că PSD a susținut și a considerat foarte important demersul celor peste 3 milioane de români care au semnat pentru această inițiativă.

„Considerăm că, într-adevăr, Constituția trebuie modificată. Au fost anumite dezbateri în Parlament, dacă trebuie discutată la Cameră sau Senat, care s-a tranșat. Deja la Cameră avem un raport care a fost înaintat plenului. Probabil că în prima săptămână, la început lunii mai, vom avea și votul final pe aceste modificări ale Constituției, urmând apoi să plece la Senat”, a mai spus Iordache.