UPDATE. Specialiști de la Explozivi și Substanțe Periculoase, trimiși la fața locului / Fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea ar fi murit în timpul unei explozii dintr-o mașină – SURSE / FOTO

Publicat: 29 05. 2021, 09:22
Actualizat: 29 05. 2021, 09:48

Un om de afaceri din municipiul Arad ar fi decedat în urma unei explozii care a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 29 mai. Bărbatul se afla în mașină, pe Calea Aurel Vlaicu.

Specialiști din mai multe structuri, trimiși la fața locului
„Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”, transmite Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).
Știre inițială

Surse din Poliție citate de g4media.ro susțin că victima exploziei este omul de afaceri Ioan Crișan, proprietar al firmei Crimatex, o fermă piscicolă specializată în creșterea somnului african.

Omul de afaceri s-ar fi aflat la volanul mașinii care a explodat

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, anunță Poliția Arad.

Se pare că omul de afaceri ar fi tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului PNL Sergiu Bîlcea. De asemenea, surse citate de presa locală susțin faptul că la volanul mașinii se afla omul de afaceri.

„În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașini o victimă. Victima decedată nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului”, au mai transmis autoritățile.