FOTO / La ce noi intervenții estetice a recurs Daniela Gyorfi. Cât au costat

Publicat: 27 06. 2023, 16:30

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, și-a făcut noi intervenții de ordin estetic. Artista a dezvăluit cât au costat acestea.

Daniela Gyorfi acordă o mare importanță felului în care arată și în care se prezintă în fața publicului. De-a lungul anilor, artista a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru diverse retușuri.

Vedeta și-a făcut de cuând noi intervenții de ordin estetic, la nivelul feței. Prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Daniela Gyofi a explicat exact la ce procedură non-invazivă a recurs și cât a costat.

La ce noi intervenții estetice a recurs Daniela Gyorfi. ”Costă 5.000 de euro”

”Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață (…) mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima. (…) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați puțin la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări”, a spus Daniela Gyorfi, potrivit spynews.ro.

”Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci șase zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin, adică nu poți să îți faci cu doi lei”, a adăugat aceasta.

 

Daniela Gyorfi formează o familie cu George Tal și are o fetiță

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.