Fratele lui Mirel Rădoi a murit

Publicat: 29 03. 2019, 12:48

Fratele lui Mirel Rădoi, în vârstă de 37 de ani, a murit, vineri, la Spitalul Județean Timișoara, în urma unui stop cardiac, acesta fiind internat în unitatea medicală din luna februarie.

Directorul Spitalului Județean Timișoara, medicul Marius Craina, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că fratele fotbalistului Mirel Rădoi a murit în cursul dimineții, în urma unui stop cardiac.

„Din păcate, a decedat în cursul acestei dimineți, în urma unui stop cardiac prin insuficiență multiplă de organ”, a afirmat medicul Marius Craina.

În februarie, fratele lui Mirel Rădoi a fost transferat din Drobeta Turnu-Severin, județul Mehedinți, la Spitalul Județean Timișoara, iar medicii l-au supus mai multor intervenții chirurgicale.

Directorul medical al Spitalului Județean Timișoara, Daniela Radu, declara atunci, corespondentului MEDIAFAX, că imediat ce a ajuns, medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale pentru a-i fixa bazinul, astfel încât să nu mai sângereze.

„Starea lui era gravă de când a venit, de abia a rezistat transportului. A venit de acasă echipa de medici și s-a fixat bazinul, motivul principal pentru care a fost transferat aici a fost pentru a se fixa fractura de bazin, să nu mai sângereze. S-a făcut intervenția, din păcate, starea lui este gravă, este Glasgow 3 (n.r. comă de gradul patru), este intubat, este sedat. Pacientul este internat pe Terapie Intensivă, dar în continuare starea lui este gravă, se poate întâmpla orice”, afirma medicul Daniela Radu.

Fratele fotbalistul Mirel Rădoi, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, a ajuns în februarie la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuiește. Surse locale au declarat că bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj.

Potrivit unor apropiați, bărbatul avea o relație tensionată cu soția sa și s-ar afla în divorț.