Frați cercetați pentru furtul a 42 de indicatoare rutiere de pe drumul Brașov-Poiană

Publicat: 31 07. 2012, 16:11
Actualizat: 24 08. 2013, 11:45

Un frate și o soră au fost prinși de polițiști furând indicatoare rutiere pe drumul dintre Brașov și Poiana Brașov, ei fiind suspectați că au sustras 42 de semne de circulație, care au fost valorificare prin centre de materiale refolosibile, informează Poliția Română.

„Luni, în jurul orei 5.50, în cadrul unei acțiuni organizate de Secția 1 Poliție Brașov, polițiștii au surprins în flagrant delict doi brașoveni, frate și soră, de 36 și 31 de ani, care sustrăgeau indicatoare rutiere de pe drumul DN 1E, drum care face legătura între Brașov și Poiana Brașov.”, precizează sursa citată

În urma cercetărilor efectuate, polițiști au stabilit că, în perioada 11 – 30 iulie, cei doi suspecți au sustras, pe timp de noapte, 42 de indicatoare rutiere, producând astfel un prejudiciu total de 48.475 de lei.

Totodată, cele două persoane sunt suspectate că au valorificat indicatoarele sustrase la diverse centre de materiale refolosibile din municipiul Brașov.

Suspecții au fost reținuți de polițiști, după care au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care a dispus cercetarea lor în stare de libertate.