Furată în Norvegia, o mașină Tesla de 52.000 de euro a fost descoperită în localitatea Marginea din Suceava

Publicat: 14 11. 2020, 09:34
Furată în Norvegia, o mașină Tesla de 52.000 de euro a fost descoperită în localitatea Marginea din Suceava

Se spune, de foarte multe ori, că nu aduce anul ce aduce ceasul, iar atunci când este vorba despre traficul de autoturisme poți avea parte de surprize uriașe. 

Autoritățile norvegiene au dat în urmărire un autoturism marca Tesla, în valoare de 52.000 de euro, numai că demersurile nu fuseseră încununate de succes.

Numai că polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației – sprijiniți de ofițeri din cadrul ITPF Iași – au descoperit mașina într-o localitate din… Suceava.

Ora 21.00 și… surpriza pe patru roți înmatriculată în Norvegia

În timpul unei acțiuni pentru combaterea traficului de autoturisme, polițiștii au identificat o mașină Tesla în Marginea, județul Suceava.

Bolidul era înmatriculat în Norvegia și, în urma cercetărilor efectuate, s-a ajuns la concluzia că este vorba chiar de mașina care fusese furată din Norvegia și figura în baza de date.

”Ieri, 12 noiembrie a.c., polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava – I.T.P.F. Sighetu Marmației, cu sprijinul colegilor de la I.T.P.F. Iași, au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate. Astfel, în jurul orei 21.00, la un imobil de pe raza localității Marginea, județul Suceava a fost identificat un autoturism marca Tesla, înmatriculat în Norvegia”, a transmis Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Acum, poliţiștii de frontieră efectuează cercetări ”sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, s-a mai precizat în respectivul comunicat.