Gabriel Oprea își scoate „brandul sufrageria” la vânzare: 1,8 milioane de euro

Publicat: 27 11. 2019, 16:19

Potrivit sursei citate, imobilul a fost construit în 2006 pe strada Robert Koch, are trei niveluri și 11 camere.

În imobilul respectiv se află și celebra sufragerie în care s-au întâlnit George Maior, fost șef SRI, adjunctul său Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi- șef DNA, la acea vreme, Vasile Dâncu și Dan Andronic, în seara alegerilor din 2009.

Cel care a făcut totul public este chiar Dan Andronic, acesta afirmând că interesul celor prezenți era legat de câștigarea alegerilor de către Traian Băsescu.

Subiectul a fost în centrul unei comisii de anchetă în anul 2017. Parlamentarii au vrut să vadă dacă acea „celulă de putere” a putut influența alegerile prezidențiale. Opt luni mai târziu, comisia parlamentară arăta în concluzii că, în lipsa buletinelor de vot, se poate doar deduce că au existat acțiuni de influențare a scrutinului.

La un an de la comisia parlamentară, Gabriel Oprea vorbea despre sufrageria sa ca despre un brand.

„A fost o cină private care a fost foarte mult exploatată politic. Cred că sufrageria lui Oprea ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film știițifico-fantastic. În jur de ora 21.00 erau toți invitații. Recunosc, l-am votat pe Traian Băsescu atunci. Am comentat atunci cu colegii mei. Repet a fost o cină private. A fost exploatată politic”, a afirmat fostul vicepremier, Gabriel Oprea, în 2018.

Imobilul are: sală de sport de 46 mp, sauna, un living de 87 mp, birou supraetajat.

Conform anunțului de pe un site de imobiliare, vila în Cotroceni, construită în 2006vila, beneficiază de cele mai bune finisaje, parchet din lemn masiv de stejar, usile interioare/tocarie din lemn de stejar, fiecare camera dispune de baie proprie, centrala termica Vissman, inaltimea camerelor 2,90m, 2 locuri de parcare in curte, 4 locuri de parcare in fata casei, generator propriu de curent.

foto: Rise Project