GÂNDUL LIVE. Andras Demeter, directorul Casei de productie TVR: „Avem o ofertă artistică diversificată!” / Spectatorii sunt așteptați din nou la teatru, cu respectarea măsurilor anti-COVID

Publicat: 29 07. 2020, 13:27
Actualizat: 29 07. 2020, 15:48
GÂNDUL LIVE. Andras Demeter, directorul Casei de productie TVR: „Avem o ofertă artistică diversificată!” / Spectatorii sunt așteptați din nou la teatru, cu respectarea măsurilor anti-COVID

Andras Demeter, directorul Casei de productie TVR, a făcut, la GÂNDUL LIVE, anunțul mult așteptat de iubitorii de teatru. Astfel, artiștii au revenit în curtea Televiziunii Publice cu spectacole de excepție, în plină pandemie. Măsurile de protecție anti-COVID vor fi respectate cu strictețe, a anunțat Demeter.

„Anul acesta, tocmai datorită măsurilor sanitare, am revenit în curtea TVR, dar am creat un perimetru special, cu acces separat, dintr-o străduță mică, de lângă Muzeul Zambaccian.

Vor fi 15 titluri ale unor teatre consacrate.

Măsurile speciale țin de distanțarea socială, dar și de posibilitate dezinfectării la intrare, oferim inclusiv măști la nevoie și soluții dezinfectate.

Spațiile sunt zilnic dezinfectate de către firme autorizate în acest sens, astfel că avem condiția că cei care vor veni vor pleca la fel sănătoși precum au intrat pe poarta TVR.

Spectatorii trebuie să poarte mască și în timpul spectacolului, se ia temperatura, toată lumea a fost extrem de cooperantă. Până acum reprezentanțiile au decurs într-un spirit de colaborare, cooperare.

La ce oră încep spectacolele: „Vă așteptăm cu drag!”

Avem o ofertă artistică diversificată. Ideea Teatrului în TVR a venit în urmă cu 4 ani, după tragedia de la Colectiv, când s-au închis unele teatre. Acum actorii au iar ocazia să se întâlnească cu publicul.

Să sperăm că teatrele vor reveni la sediile lor, cât de curând. Spectacolele încep la ora 21.oo. În acest sfârșit de săptămână va fi Teatrul Nottara, dar revine și Bulandra.

Vă așteptăm cu drag!”, a spus Demeter la GÂNDUL LIVE.

Unde vor fi implementate noile restricții. Premierul Orban: „Analizăm dacă le aplicăm în toată țara”

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri dimineață, despre noile restricții ce au fost adoptate marți seară de CNSU, pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

Noile măsuri vor fi implementate doar în anumite zone aglomerate, Orban dând ca exemplu litoralul, Capitala și cele mai afectate județe.