GÂNDUL LIVE. Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar: „Vom continua activitatea cu personalul testat negativ” / „Nu suntem în regulă cu echipamentele, dar ne străduim”

Publicat: 01 04. 2020, 12:01
Actualizat: 01 04. 2020, 14:33

This browser does not support the video element.

Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar București, a declarat la GÂNDUL LIVE că unitatea va continua activitatea cu personalul testat negativ pentru coronavirus.

„Toate spitalele care tratează pacienți pot avea această problemă. Personalul medical e expus riscului profesional. Nu trebuia să ne mire. Important e să ne limităm dacă putem. Este o luptă cu o transmitere. Să nu ascunzi, să nu te faci că nu vezi. Părerea mea.

Noi am demarat într-o săptămână, de când sunt manager, o testare amănunțită. Am avut sponsorizări, pentru a testa 500 de persoane, medici, infirmiere, pacienți. Pe măsură ce au început să apară rezultatele, a fost evident că e o linie de transmitere.

Nu suntem în regulă cu echipamentele, le mulțumesc celor de la Unifarm că ne ajută. Încercăm să avem măsuri de igienă. Zilnic ne străduim. Spitalul își face treaba. E foarte greu pentru că piața e deficitară”, a declarat Cătălin Cârstoiu la GÂNDUL LIVE.