GÂNDUL LIVE. Imagini cu un bărbat de 79 de ani, încătușat de polițiști, după ce a fost văzut lovind cu pumnii o femeie. Poliția, chemată de un deputat

Publicat: 12 11. 2020, 16:46

This browser does not support the video element.

Scene teribile, ieri, pe un drum din județul Neamț. Un bărbat de 79 de ani a fost pus la pământ și încătușat de polițiști, în zona localității Girov.

Deputatul USR Iulian Bulai a sunat la 112, reclamând faptul că a văzut cum un șofer, în timp ce se afla la volan, a luat-o la pumni pe femeia de pe scaunul din dreapta.

Bărbatul din Neamţ a fost urmărit de poliţie kilometri întregi după ce a fost văzut lovind o femeie.

Bulai a filmat scenele cu telefonul mobil. După zeci de minute, timp în care în urmărire a apărut şi un echipaj de poliţie, şoferul a fost încolţit şi a oprit maşina.

„În video nu se vede că femeia avea sânge pe față și o rană proaspătă la nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo”,  a spus Bulai, mulțumind Poliției Girov pentru promptitudinea cu care a intervenit.

Primele informaţii arată că bărbatul are 79 de ani, fiind din Girov, iar concubina sa are 42 de ani şi este din Piatra Neamţ. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în urma celor întâmplate