GÂNDUL LIVE. Dr. Virgil Musta și Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, printre invitații Emmei Zeicescu, pe 13 mai, de la ora 11.30

Publicat: 12 05. 2020, 22:48
Actualizat: 12 05. 2020, 22:51
Invitații Emmei Zeicescu în ediția Gândul LIVE de miercuri, 13 mai, de la ora 11.30

Șeful secției de Boli Infecțioase de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, prof. dr. Virgil Musta, și purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), Vasile Bănescu, se află printre invitații Emmei Zeicescu în ediția Gândul LIVE de miercuri, 13 mai, de la ora 11.30.

Virgil Musta anunțat că a găsit cheia tratamentului împotriva noului coronavirus. Noua schemă aplicată, care a fost instituită ca tratament în urmă cu trei săptămâni, dă rezultate foarte bune la Spitalul Victor Babeș din Timișoara.

Celebrul medic spune că de când este folosită noua combinație de medicamente niciun pacient din secția sa nu a mai avut nevoie de intubare. Virgil Musta va explica la Gândul LIVE pe ce se bazează acest tratament.

Vasile Bănescu va explica cum vor decurge slujbele din biserici, după 15 mai, când enoriașii au voie să participe doar din curte. În plus, ne va spune ce măsuri suplimentare va lua BOR pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Alți invitați la emisiunea Gândul LIVE din 13 mai:

  • Sebastian Burduja – secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice (MFP);
  • Cristina Tunegaru – profesoară de limba română;
  • Lorand Soares Szasz – antreprenor;
  • Anca Banița – Trainer & Coach;
  • Bogdana Dobre – blogger.

Nu ratați emisiunea Gândul LIVE de miercuri, 13 mai, de la ora 11.30!