GÂNDUL LIVE. Rareș Bogdan (PNL) și Florin Iordache (PSD), printre invitații Emmei Zeicescu în ediția de joi, 7 mai, de la ora 11.30

Publicat: 06 05. 2020, 22:38
Actualizat: 07 05. 2020, 12:20
Invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de joi, 7 mai, de la ora 11.30

Rareș Bogdan (PNL) și Florin Iordache (PSD) se află printre invitații Emmei Zeicescu în ediția Gândul LIVE de joi, 7 mai, de la ora 11.30.

Cei doi politicieni vor comenta cele mai noi decizii ale Curții Constituționale a României (CCR), legate de pensiile speciale și amenzile date în timpul situației de urgență, dar și măsuri vor fi luate în continuare, mai ales după 15 mai.

Totodată, tot la emisiunea Gândul LIVE de joi, 7 mai, va fi și o transmisiune directă de la Institutul „Matei Balș”, în care va fi prezentat cel mai nou aparat medical în lupta cu coronavirusul. Este vorba de un Computer Tomograf (CT) performant, instalat în spital, care va intra în funcțiune de luni, 11 mai.

Managerul Institutului „Matei Balș”, Adrian Streinu Cercel, va oferi toate explicațiile despre acest aparat. La eveniment va participa și primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, care va lua cuvântul.

Printre invitații emisiunii din 7 mai se află și:

  • Sebastian Burduja – secretar de stat la Ministerul Finanțelor;
  • Virgil Musta – șef de secție la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, care a declarat, marți, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, că exista semne de anihilare a COVID-19 și că dacă nu ne imunizăm o să reapară;
  • Bogdan Cosmin Ivan – Secretarul General al Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis;
  • Cosmin Andreica – președintele sindicatului Europol.