GÂNDUL LIVE. Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, despre procesul privind retrocedările din parcul IOR: Mafia retrocedărilor ilegale a făcut recurs, suntem la al treilea termen!

Publicat: 04 11. 2020, 12:12
Actualizat: 04 11. 2020, 12:48

This browser does not support the video element.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a vorbit despre mafia retrocedărilor ilegale care dorește să pună mâna pe parcul IOR și „nebunia” generată de acest proces. „Se fac presiuni enorme asupra judecătorilor”, a avertizat Negoiță.

„Am câștigat pe fond. Retrocedarea a fost declarată nulă de drept, iată că există dreptate în această țară. Au făcut ticăloșii, mafia retrocedărilor ilegale, recurs, care s-a judecat la Înalta Curte, a rămas în pronunțare și suntem la al treilea termen.

Se fac presiuni enorme asupra judecătorilor să se dea o soluție incorectă. Fac apel nu doar la domnii judecători, ci și la instituțiile statului, care ar trebui să-și facă datoria, să-i pedepsească pe cei care fac așa ceva.

E nevoie de normalitate, cei care au făcut asemenea fărădelegi să plătească. Da, este surprinzător că o instuție a statului vine să facă recurs pe o decizie corectă a instanței.

Asta a fost Primăria Generală cu veche conducere. Este absolut inadmisibil așa ceva. Este intolerabil, oameni care vin să ne ceară votul, să ne spună că ne reprezintă, vin să apare interesele mafiei retrocedărilor ilegale. Vorbim de interese de sute de milioane de euro.

De aici această nebunie. Când am văzut că Primăria Generală a pornit acest demers în favoarea infractorilor, cu fosta conducere, este foarte trist. E normal ca bucureștenii să știe cine le apără interesele lor și cine apără interesle mafiei retrocedărilor ilegale.”, a declarat Robert Negoiță.