Gelozia, bat-o vina! Un român din Spania și-a înjunghiat fostul iubit: „Dacă nu ești cu mine, nu mai ești cu nimeni” – VIDEO

Publicat: 26 09. 2020, 16:09
Actualizat: 26 09. 2020, 16:11
Gelozia, bat-o vina! Un român din Spania și-a înjunghiat fostul iubit: „Dacă nu ești cu mine, nu mai ești cu nimeni”

Un român care locuiește în Spania și-a atacat fostul iubit cu cuțitul, provocându-i răni în zona gâtului. Chiar dacă a încercat să scape și să fugă în România, bărbatul a fost prins de autoritățile spaniole.

Momentele de groază au avut loc într-un parc din Madrid, iar fostul iubit al românului a povestit pentru Tele Madrid chinul prin care a trecut, dar și cum a descurs relația dintre ei doi.

Un român din Spania și-a înjunghiat fostul iubit

Diego a povestit că a avut o relație de un an cu românul în vârstă de 39 de ani, dar în urmă cu șase luni s-au despărițit, iar bărbatul care l-a atacat locuia pe străzi. Totuși, spaniolul nu a uitat de momentele frumoase petrecute cu roânul, astfel că l-a ajutat cu haine, mâncare și alte lucruri de care avea nevoie.

Însă lucrurile au luat o turnură urâtă când românul l-a amenințat cu cuțitul pe Diego.

„Dacă nu ești cu mine, nu mai ești cu nimeni”

„Când m-am dus să îi duc câteva lucruri, am început să ne certăm. Dintr-o dată, a luat cuțitul și mi l-a pus la gât…când am văzut cuțitul m-am speriat, am cedat și am întreținut relații intime cu el. Apoi m-a atacat și a încercat să-mi taie gâtul. Mi-a spus că dacă nu sunt cu el, nu o să mai fiu cu nimeni”, a relatat spaniolul.

Însă Diego s-a luptat din răsputeri să scape de fostul iubit și a fugit să alerteze poliția. În acest timp, românul încerca să scape de repercursiuni și s-a ascuns într-o zonă din paropierea celei în care a avut loc incidentul, una frecventată în special de persoanele fără adăpost. Ulterior, a fugit la o autogară în încercarea de a se întoarce în țară.

În cele din urmă, românul a fost prins de autorittățile spaniole și a fost condamnat la închisoare.